Skip to content

Almea 3 in one Hud – Hår – Negler

kr0,00

Gratis prøvepakke – vink farvel til vintertørr hud!

Add to cart

Beskrivelse

Almea 3 in one Hud – Hår – Negler

Nå har du muligheten til å bli kvitt den vintertørrehuden – Du kan nemlig prøve Almea 3 in One hud – hår – negler gratis i 30 dager.

Almea 3 in one Hud – Hår – Negler

3 in One er et kosttilskudd bestående av vitaminer og mineraler som er godt for hud, hår og negler. Håret, huden og neglene fornyer seg hele tiden, og de trenger helt spesielle næringsstoffer for å vokse. Med 3 in One kan du oppnå finere hud, bedre hårkvalitet og sterkere negler.
Huden utsettes for ytre påvirkninger daglig gjennom blant annet soling og forurensing som gjør huden tynnere, mindre elastisk og rynkete. Almea 3 in One inneholder næringsstoffer som er viktige for å opprettholde evnen til å fornye hudcellene, og beskytter samtidig mot ytre påvirkninger som skader huden. Til sammen vil det gi huden en ny og frisk glød.

Hårstråene produseres i hårsekken, og utsettes for mange av de samme ytre påvirkningene som huden. Det er mange grunner til at vi mister hår, eller at håret blir glansløst og trist. Stress, farging av hår, hodebunnsforandringer, medikamenter og mangel på vitaminer og mineraler er noen av årsakene. Hårsekken trenger med andre ord tilførsel av de samme næringsstoffene som huden, for å gjenopprette en sunt, fyldig og glansfullt hår.

Negler oppleves ofte som tynne og flisete, et plagsomt problem for mange. Mineralene sink og selen bidrar til å vedlikeholde normale, sterke negler.

Almea 3 in One Hud – Hår – Negler bidrar til å gi det en sunt og frisk utseende!